50 Cent želi rapati s Susan Boyle

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Ameriški raper 50 Cent je veliki oboževalec zvezde britanskega resničnostnega šova Susan Boyle. Nad njenim glasom je tako navdušen, da si z njo želi posneti duet.
Oglej si celoten članek

50 Cent pravi, da je Susan Boyle postala prava zvezda, zato je prepričan, da bi skupaj lahko brez dvoma ustvarila nepozabno uspešnico. "Ima neverjeten glas in skupaj bi lahko vse pripravila do plesa. Vedno iščem nekaj novega, ona pa je resnično 'kul'. Upam, da ji bo nekdo posredoval mojo željo," je povedal 50 Cent.

Kontroverzni raper pa ni edini zvezdnik, ki je veliki oboževalec Susan. Med te se šteje tudi pevec Seal, ki pravi, da je 48-letna pevka prava umetnica. "Susan poje zato, ker je to njen način izražanja. Ona mora peti, če ne lahko zboli," je dodal mož Heidi Klum, ki prav tako kot 50 Cent ne more skrivati navdušenja nad Susan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.