50 odtenkov sive bo režirala ženska

Foto: Universal Pictures
Foto: Universal Pictures
Iz studia Universal Pictures so sporočili, da bo težko pričakovani film 50 odtenkov sive režirala Sam Taylor-Johnson.
Oglej si celoten članek

Omenjalo se je že več imen, ki bi režirali film, posnet po erotičnem romanu avtorice E. L. James Petdeset odtenkov sive, ki je navdušil na milijone ljudi po vsem svetu. Med drugim so režijo pripisovali britanskemu režiserju Joeju Wrihtu in ameriškemu Gusu Van Santu. Universal Pictures in Focus Features sta sedaj najavila, da bo na režiserski stol sedla britanska režiserka Sam Taylor-Johnson.

"Sam ima svojevrstno sposobnost, da z milino prikaže zapleten odnos, poln ljubezni, čustev in spolne privlačnosti, in je tako idealna režiserka, ki bo oživela Christianovo in Anastasijino razmerje," je povedal producent filma Michael De Luca. "Liki Jamesove in živahno pripovedovanje zahtevajo režiserja, ki je pripravljen tvegati, in Sam je rojena za to," je še dodal.

"Navdušena sem, da sem zadolžena za prenos romana na filmska platna," je povedala režiserka in dodala: "Tisočim oboževalcem pa bi rada povedala, da bom spoštovala moč knjige in Christianovega in Anastasijinega lika. Tudi meni sta zlezla pod kožo."

Film bo na velika platna prišel konec prihodnjega poletja. Znano je, da bo glavno moško vlogo upodobil maneken in igralec Alex Pettyfer, medtem ko se lika Anastasije otepajo mnoge igralke.

Taylor-Johnsonova je znana po režiji filma Nowhere Boy, ki govori o otroštvu in odraščanju Johna Lennona, ki si je prislužil dve nominaciji za bafto. Za režijo kratkega filma Love You More pa je bila režiserka nominirana za zlato palmo. Trenutno s studiem Columbia Pictures dela na filmu, ki bo posnet po romanu Roberta Goorlicka A Reliable Wife.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.