50 odtenkov sive zopet brez glavnega igralca

Foto: EPA
Foto: EPA
Filmu Petdeset odtenkov sive zvezde očitni niso naklonjenje. Po težavah z iskanjem igralcev je sedaj sodelovanje v filmu in glavno moško vlogo odpovedal Charlie Hunnam.
Oglej si celoten članek

Universal Pictures in Focus Features sporočata, da Charlie Hunnam v Petdesetih odtenkih sive ne bo igral glavne moške vloge, lika mladega in dominantnega bogataša Christiana Greya.

Ustvarjalci filma in Hunnam so se zaradi prekrivanj priprav in snemanj s televizijsko serijo Sinovi anarhije, v kateri Hunnam igra eno glavnih moških vlog, morali na željo ustvarjalcev serije dogovoriti za sporazumno prekinitev sodelovanja.

Kdo bo sedaj v filmu, posnetemu po erotičnem romanu, zaigral ob zapeljivi Dakoti Johnson, ustvarjalci še ne vedo, vedo pa, da je zaradi igralčeve odpovedi sodelovanja izid filma zopet nejasen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.