50.000 evrov za pikantnosti o Schumiju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji zaupniki družine Schumacher naj bi medijem prodajali pikantne podrobnosti o zakonu in ločitvi Ralfa Schumacherja.
Oglej si celoten članek

Za informacije naj bi po poročanju medijev prejeli 50 tisoč evrov. Revija Closer je med drugim objavila števila sporočila slavnih zakoncev. Med drugim je Ralf napisal, da mu gre "njegova ta stara“ na živce, Cora Schumacher pa naj bi po SMS-u zagrozila moževi ljubici. Več o tem tukaj.

Nemški mediji so bili o dogajanju ves čas dobro obveščeni. Poročali so tudi, da je Ralf ženo nadzoroval in da ji je prepovedal vstop v hiše v Düsseldorfu, St. Tropezu in Salzburgu. V igri je ogromno denarja in tudi skrbništvo nad sinom Davidom, zato mnogi predvidevajo, da bo ločitev umazana. Zakonca informacij nikoli nista demantirala, je pa ločitveni postopek že načel Corino zdravje. Lepotica se je v zelo kratkem času kar dvakrat zgrudila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.