54-letna rokerica postala mama

Foto: Žurnal24 Penelope je Giannin prvi otrok. (Foto: EPA)
Italijanska rock pevka Gianna Nannini je pri 54 letih prvič postala mati.
Oglej si celoten članek

Pevka je v milanski bolnišnici rodila hčerko, ki ji je ime Penelope. Pevkina nosečnost je zaradi njene starosti v Italiji sicer močno odmevala. "Nenadoma so vsi pozabili, da imamo vsi pravico do tega, da počnemo, kar želimo, s komer želimo," se je na komentarje odzvala Nanninijeva.

Gianna Nannini je na glasbenih odrih prisotna že več kot 35 let. Prvi večji uspeh je doživela leta 1979 z rockovsko ploščo California. Objavila je že okoli 25 albumov. Med drugim je pred tremi leti posnela odmevni duet Aria z makedonskim "angelskim glasom" Tošetom Proeskim, čigar glasovne zmožnosti je primerjala s Pavarottijevim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.