57 let razlike, a seksata kot zajca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kljub 57 letom razlike imata avstrijski milijonar Richard Lugner in njegova žena pestro spolno življenje.
Oglej si celoten članek

Avstrijski bogataš in organizator tradicionalnega opernega plesa na Dunaju, Richard Lugner, ki je znan po tem, da si za ljubimke izbira ženske, ki bi lahko bile njegove vnukinje, še ni za staro šaro … Vsaj tako pravi njegova 26-letna žena Cathy, piše Krone.

Mladenka je razkrila, da se z 83-letnikom trudita spočeti otroka. "Seksava kot zajca, a se žal še ni nič zgodilo,“ pravi mamica hčere, ki si menda zelo želi bratca ali sestrico. Tudi Lugner je že oče. Ima dve hčerki in prejšnjih zvez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:37 9. December 2015.

    Natančno tako, kot je zapisano. Kot zajca. Zajes skoči na zajkljo in po treh sekundah se zvrne z nje!

  • 17:53 9. December 2015.

    Sigurno imata milijon razlogov za dober sex.

  • 17:35 9. December 2015.

    Zakaj? Mogoče je pa ta star na trojni viagri.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.