6-letna hči Beckhamu podarila darilo za dobrih 5 tisočakov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Harper Beckham ima že pri šestih izbran okus in žilico za luksuzna darila.
Oglej si celoten članek

David Bechkam je ta teden praznoval 43. rojstni dan. Z družino se je družil v eni izmed londonskih restavracij, najmlajša hči pa ga je presenetila s prav posebnim darilom. 6-letna Harper je očku izbrala luksuzni kovček za vino znamke Louis Vuitton, ki stane kar 5600 evrov, s posvetilom: "Očkova vinska klet. Z ljubeznijo, Harper."

Foto: Instagram David Beckham

A presenečenjem ni bilo videti konca. Davida je na večerji presenetil tudi najstarejši sin Brooklyn, ki je v restavracijo očitno prišel nepričakovano. David je ganljiv posnetek, na katerem se s sinom nekaj minut le objemata od sreče, delil na Instagramu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.