60 odstotkov žensk nezadovoljnih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Za kaj povprečna ženska vsak dan porabi 55 minut? Za gledanje v ogledalo, je pokazala raziskava. Začudeni?
Oglej si celoten članek

Ženske naj bi na leto za gledanje v ogledalo med vsakodnevnim urejanjem porabile kar 355 ur, kar pomeni dva tedna posvečanja ličenju, urejanju pričeske in preverjanju, kako jim stojijo izbrana oblačila. Se tudi vi na dan v ogledalo gledate 55 minut?

Raziskava, v kateri je sodelovalo 2.000 odraslih in 200 najstnikov, starejših od 16 let, in ki je potekala pod okriljem priljubljene oddaje Today, je pokazala, da imajo najstnice, čeprav veliko časa preživijo pred ogledalom, zelo slabo samopodobo. 60 odstotkov žensk in 78 odstotkov najstnic je namreč priznalo, da s svojim videzom niso zadovoljne, zaradi svojega videza pa je nesrečnih tudi 36 odstotkov moških, ki so prav tako sodelovali v raziskavi.

Demografski podatki razkrivajo, da so s svojim videzom najmanj zadovoljne ženske z otroki, tako ženskam kot moškim pa največ skrbi povzročajo maščobne blazinice okrog trebuha, tanki lasje in težave s kožo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.