60-sekundni trik za lepšo kožo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gladka in lepa koža? S tem trikom vam bo uspelo.
Oglej si celoten članek

Skrivnost leži v umivanju obraza – kako pogosto in kako dolgo traja. Strokovnjakinja za nego kože Nayamaka Roberts-Smith iz Los Angelesa svetuje ta 60-sekundni trik.

Zjutraj in zvečer obraz dobro umijte z gelom za umivanje obraza ali milom, ki ustreza tipu vaše kože. Gela oziroma mila pa ne sperite takoj, ampak šele po tem, ko ste ga dobro vmasirali v kožo po celem obrazu – to naj traja eno minuto! Hitro umivanje s kože namreč ne bo spralo vse umazanije, ki se je nakopičila skozi dan, zato morate biti natančni in si vzeti čas.

Če boste to naredili dvakrat na dan, boste razliko v sijaju tena opazili že čez nekaj dni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.