6.000 kalorij dnevno za Hugha

Foto: Žurnal24 Filmska vloga zahteva svoje. (Foto: Flynet)
Hugh Jackman se mora za svojo filmsko vlogo zrediti, zato zaužije kar 6.000 kalorij na dan.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se večina hollywoodskih zvezdnikov otepa prevelikega vnosa kalorij, to za Hugha Jackmana te dni ne velja. Hugh, ki bo upodobil legendarnega stripovskega junaka Wolverina v istoimenskem filmu Darrena Aronofskyja, se trenutno pripravlja na vlogo. Da bi bil videti večji kot v prejšnjem delu filma pred dvema letoma, se poskuša zrediti, zato dnevno zaužije kar 6.000 kalorij, da bi pridobil na telesni masi. "Darren mi je rekel: 'Izgledal si krasno, ampak ker si tako visok, si videti kot Clint Eastwood in ne kot Wolverine, ko snemamo od daleč'," je pojasnil avstralski igralec.

Ni prvič, da je Aronofsky od kakšnega igralca zahteval preobrazbo. Za vlogo balerine v filmu Črni labod, ki ga je tudi režiral, je od Natalie Portman zahteval, da izgubi nekaj kilogramov.

Film Wolverine lahko v kinih pričakujemo leta 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.