61-letnica in njen 24-letni mož bosta dobila otroka

Foto: Tik Tok
Foto: Tik Tok
Saj ni res, pa je.
Oglej si celoten članek

61-letna babica 17-ih vnukov Cheryl McGregor se je lansko leto poročila s svojim 24-letnim partnerjem Quranom McCainom, s katerim že načrtujeta naraščaj. Par se je spoznal leta 2012 v restavraciji s hitro prehrano, ko je bilo Quranu komaj 15 let, zvezo sta začela osem let kasneje, poročila pa sta se lansko leto. 

Par iz ameriške zvezde države Georga si zvezo sedaj želi nadgraditi še z naraščajem. V bližnji prihodnosti se bosta tako odločila za nadomestno mamo ali posvojitev, z njuno odločitvijo pa se strinja tudi vseh sedem Cherylinih otrok, ki pravijo, da bodo pri vzgoji otroka z veseljem pomagali. 

Par je tudi prava Tik Tok senzacija, z več kot 2 milijona sledilci. 

@kingqurannewpage

 

♬ original sound - Dj GallixC
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:12 23. Junij 2022.

    Zgleda pa,kot da jih ima 80!!!

  • 15:04 17. Junij 2022.

    Se vam je šestica na glavo postavila? Meni zgleda kot 91-letnica. Vsekakor, čestitam tipu za dober ulov.

  • 15:00 17. Junij 2022.

    Čestitke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.