62-letna igralka v novem filmu prav nič sramežljiva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Barbara Crampton odvrgla nedrček.
Oglej si celoten članek

Barbara Crampton je zaslovela z legendarno nadaljevanko Days of our Lives, v svetu filma pa ji je resnično uspelo šele po tem, ko je sprejela vloge v grozljivkah.

Foto: Profimedia Barbara Crampton

Po 40. letih v tem poslu Barbara sedaj sama razvija projekte, tako je dvojno vlogo imela tudi pri nastanku filma "Jakob's Wife". Igra glavno vlogo, poleg tega pa je še producentka.

Film govori o zdolgočaseni ženi duhovnika, ki jo ugrizne vampir. Nad novim življenjem je navdušena, malo manj pa njeno novo obnašanje "diši" soprogu Jacobu. Verjetno pa se nad na novo podžgano strastjo v zakonu ni pritoževal ...

Foto: Profimedia Barbara Crampton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.