6pack Čukur o naraščaju: "Skrivnost je ta, da skrivnosti ni"

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
6pack Čukur odkrito o svojem zakonu.
Oglej si celoten članek

Najbolj znan polagalec rim in ploščic v deželi, 6pack Čukur, je izdal, v čem je skrivnost njegove srečne zveze, ki cveti že 14 let in zakaj z ženo Niko o otrocih zaenkrat še ne razmišljata.

"Trenutno ne, saj imava ogromno drugih načrtov. Imava enake prioritete in veselja. Tako poslovno kot osebno. Tudi vse moje glasbene zgodbe ustvarjava skupaj in sva tako praktično večino časa skupaj. Tako v poslu kot zasebno poskušava drug drugemu prisluhniti. Živiva enak življenjski stil, imava enake cilje in živiva isto zgodbo.  Šov biznis je pač tak, da tudi kadar ne delava, veliko razmišljava o različnih idejah in snujeva nove načrte, ampak to tako je, če imaš rad svoj posel. Ko ne delava nič, pa res odklopiva vse in samo uživava," je zaupal glasbenik, ki pravi, da tudi sedem let po poroki pritiskov iz okolice glede naraščaja ne občutita. "Ne, ni pritiskov. Danes se to vse zamika. Je pa res, da starejši kot si, težje je uresničljivo. Verjetno se enkrat bo zgodilo, ampak trenutno ne hitiva," dodaja 6pack, ki bo konec septembra dopolnil okroglih 40 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.