70.000 evrov za pol ure

Foto: Žurnal24 Zvezdnikom gre dobro tudi takrat, ko samo sedijo. (Foto: Flynet/JLP) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Desetino milijona dolarjev je oblikovalec plačal zvezdnici, da je na njegovi reviji sedela v prvi vrsti.
Oglej si celoten članek

Največje modne ikone nimajo težav s pozornostjo medijev s svojim kreacijami, kljub temu pa so zvezdniki v prvih vrstah tisti, ki so deležni večje pozornosti. Desetino milijona dolarjev je bil vreden stol v prvi vrsti na eni izmed modnih revij. Plačal jih kreator, za polurno uživanje ob modnem spektaklu pa jih je prejela zvezdnica, katere ime vam bomo razkrili v galeriji.

V tujini pogosta praksa
Predvsem manj odmevni kreatorji si zvezdnike na tednih mode kar najamejo. Najbolj plačano dekle letošnjega tedna mode naj bi prejelo plačilo v višini 73.126 evrov. Po poročanju portala Fashionista pa obstajajo štiri kategorije zvezdnikov glede na njihovo ceno. Kateri so in koliko so plačani, si oglejte v galeriji.

Pri nas je drugače
Nekateri naši estradniki pri nas dobijo honorarje za prisotnost pri odprtju trgovskih centrov in trgovin. Povprašali smo jih, kako je s honorarji pri nas.

Alya: "Za zdaj se trudim obiskati dogodke, ki jih prirejajo kreatorji, kaj je kdo pripravil novega, vendar čisto izven obveznosti. Lahko rečem, da imamo pri nas spoštovanja vredne kreatorje. Na revijah sedim tudi v prvi vrsti, včasih pa celo nastopam na odru. O ceni, ki bi mi jo ponudili, da bi obiskala njihovo revijo, ne bi govorila, ker se mi ne zdi pomembna."

Katarina Jurkovič: "Če si povabljen na revijo, za prisotnost nisi plačan. So pa za obiskovalce vedno kakšna mala darilca, ko se odhaja. Pri nas imamo druge dogodke, ki so plačani, na primer odprtje kakšne trgovine ipd. Tu pa te pokličejo kot znano osebnost in za to si plačan. Tam se da kar zmeniti za konkretne cene."

Rok Trkaj: "Jaz se ne udeležujem modnih revij. Če bi me povabila kakšna prijateljica, ki ima modno revijo, ali prijatelj, kot sta Miro in Nina, je normalno, da greš. Da bi se samostojno udeleževal modnih revij in sledil trendom, pa nisem pravi naslov." Na vprašanje, ali bi se udeležil revije za deset tisoč evrov, je odgovoril pritrdilno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.