83-letnica ponosna na svoje nove prsne vsadke

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Nikoli ni prepozno. Tega se zaveda tudi Marie Kolstad, ki si je pri 83 letih dala povečati prsi s silikonskimi vsadki.
Oglej si celoten članek

Praprababica Marie Kolstad iz Santa Ane v Kaliforniji, ki ima 12 pravnukov in 13 prapravnukov, si je pred kratkim pri 83 letih privoščila silikonske prsi, za kar je odštela osem tisoč dolarjev oziroma nekaj več kot 5.500 evrov. "Fizično sem dobrega zdravja in zakaj ne bi tega izkoristila?" je pojasnila. Z rezultatom je več kot zadovoljna. "Želim si, da so moji otroci ponosni na to, kako sem videti," je še dodala. Poleg tega upa, da bo lahko čim dlje uživala v svojih novih "pridobitvah", saj je tudi njena mama dočakala več kot sto let.

Dr. Anthony Youn, plastični kirurg iz Michigana, je sicer povedal, da je pri tovrstnih plastičnih operacijah prav gotovo bolj pomembno zdravje kot pa starost ter da bi raje operiral zdravo osebo pri 70 letih, kot žensko pri štiridesetih, ki živi nezdravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.