84-letni avstrijski milijonar izbora nove ljubimke ne bo prepustil naključju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Richard Lugner večkrat na dan pokliče astrologinjo.
Oglej si celoten članek

Razvpiti avstrijski milijonar Richard Lugner, ki se je pred kratkim ločil od svoje pete žene, 57 let mlajše Cathy, naj bi bil spet zaljubljen. Njegova nova ljubimka menda nima več kot 30 let.

Kako dolgo bo ostal z njo, pa je menda zapisano v zvezdah. Dobesedno … Lugner se je namreč odločil, da se bo tokrat, preden bo v svoje srce, vilo in spalnico spustil novo mladenko, posvetoval z znano astrologinjo Gerdo Rogers. Slednja je v oddaji Frühstück bei mir povedala, da jo milijonar pokliče večkrat na dan, saj išče novo ženo. "Poroko s Cathy sem mu odsvetovala. Videla sem, da nista za skupaj, zato sedaj Richard brez mene ne želi sprejeti nobene odločitve več,“ je povedala astrologinja, ki je bogatašu med drugim tudi svetovala, naj se ne poroči več.

PREBERITE ŠE: Tako je 27-letnica izvedela, da jo njen 84-letni mož vara

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.