9 znakov, da narobe seksate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ko se preveč trudite, da bi med seksom bile seksi ali ko oponašate vse, kar ste videle v filmu. Ne delajte tega, prepustite se užitku in ne razmišljajte preveč.
Oglej si celoten članek

Oponašate seks iz filma
V svoji najljubši seriji ste videle zanimiv položaj, ki bi ga z dragim lahko izvedla. Pa vendar, ko sta začela, stvar ni bila tako preprosta. Ne silite se delati stvari, ki samo "delujejo zabavne“. Delajte, kar veste, da vam prinaša užitek.

Preveč razmišljate, kako ste videti
Če je vaša primarna skrb, kako ste videti med seksom, si ne želite užitka. Vsaj tako deluje. To, kako ste vi sami sebi všeč med seksom nima veze z vašim užitkom. Prepustite se toku in uživajte. Moškemu je bolj všeč, če pri vas vidi resnične reakcije in ne zamišljen obraz, na katerem se vidi, kak o se trudite videti dobro. Poleg tega pa bodite naravne tudi pri zvokih. Vsak moški zazna, katera ženska je videla preveč filmov za odrasle.

Enkrat ste poskusile pozo, pri kateri ste takoj doživele orgazem
Nekoč se vam je zgodilo, da sta se brez načrtovanja malo drugače postavila in v tej poziciji se vam je zdelo, kot da prvič seksate. Takrat vas je presenetil intenziven orgazem in zdaj mislite, da boste s to pozicijo vsakič dosegle čudež. Lahko poskusite, a po navadi je vse odvisno od okoliščin, dolžine vajinega igranja in s kom seksate.

Preveč razmišljate o orgazmu
Seveda, orgazem je esenca seksa, a tudi pot do tega je dobra, kajne? Uživajte tudi v samem seksu in ne mislite le nato, da morate doživeti orgazem.

Pazite na svojo pričesko
Ste se pred seksom uredile, pobrile ter umile in zlikale lase? Zdaj pa si želite, da bi cel čas seksa bile videti odlično? To boste zelo težko dosegle. Pozabite na lase. Zvežite jih v visok čop (ki je moškim prav tako zelo seksi) in se prepustite užitku.

Moškemu vedno pustite izbrati položaj
Ne pustite mu, da vedno on izbere položaj! Vaš partner ne ve, kaj vam najbolj ugaja in v katerem položaju čutite vse, kar morate čutiti in v katerem je tudi za vas tako dobro, da najraje ne bi nehale. Povejte mu, kako naj se vas loti ali pa se kar same premaknite in prevzemite vajeti v svoje roke.

Preveč krčev, bolečin in premalo užitka
Se med seksom počutite kot barbika, ki ste jo imeli včasih in je svoje noge zelo „leseno“ premikala gor in dol? Spremenite položaj. Nima smisla, da pazite na to, ali vas bo prijel krč ali ne in na to, da vas vse boli. Ne smete misliti samo na partnerja, poskrbite tudi zase in svoj užitek.

Ko je boleče in samo boleče
Seks nikoli ne bi smel biti boleč, razen v primeru, da vam je to všeč. So položaji, ki so ženskam bolj všeč in položaji, ki jim sploh niso. Ko bo dolgem seksu ne čutite več svoje prijateljice tam spodaj, raje nehajta. Ne bi rade, da še dva dni smešno hodite, ali pač?

V oči gledate nekoga, ki ni vaš partner
Kako čudno mora biti, da čez zavese vidite soseda in ga ob tem še pogledate v oči? Ali pa, da se, med tem ko vidva seksata v dnevi, na vratih pokaže njegov cimer? Poskrbita, da ne bo motečih dejavnikov med tako zabavnim športom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.