Abramovičevo dekle sedelo na temnopolti ženski

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Daša Žukova je s fotografijo, na kateri sedi na temnopolti ženski, dvignila veliko prahu.
Oglej si celoten članek

Ruski portal Buro247 je fotografijo zaradi burnih odzivov obrezal, a jo je kljub temu še možno najti na spletu. Nad fotografijo je bila še posebej ogorčena urednica Fashionbombdaily.com Claire Sulmers, ki meni, da posnetek na "ponižujoč" način promovira "dominacijo in superiornost bele rase".

Urednica Buro247 bo naslednjič verjetno dvakrat premislila, kaj bo objavila. Na družabnih omrežjih so se nanjo namreč usule negativne kritike.

Daša, ki je fotografijo objavila na Instagramu, se je pozneje opravičila. "Obsojam rasizem. Rada bi se opravičila vsem, ki jih je fotografija prizadela.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.