Adam Levine do vratu v težavah, bo žena zahtevala ločitev?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Pevec skupine Maroon 5 naj bi varal ženo.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim je odjeknila vest, da pevec Adam Levine in manekenka Behati Prinsloo pričakujeta tretjega otroka. Družinsko idilo para, ki je poročen od leta 2014, pa je včeraj zmotila vplivnica Sumner Stroh, ki je objavila video, v katerem trdi, da je imela z zvezdnikom večmesečno razmerje. Lepotica pravi, da je bila takrat mlada in naivna in da se sedaj počuti izkoriščano. Objavila je več sporočil, ki jih je dobila od Levina, med drugim je zapisal, da bi svojega sina poimenoval po njej.

Levine je razmerje zanikal, je pa priznal, da je prestopil mejo. "Zanimata me le moja žena in moja družina. Da sem bil tako naiven in neumen, da sem na kocko postavil edino stvar, ki je pomembna, je bila največja napaka, ki sem jo lahko storil. Prevzemam odgovornost," je še dodal.

Viri blizu družini pravijo, da so razkritja nosečo manekenko močno razburila. Verjetno pa je bila Behati nekaj ur po objavi prvega videa še bolj razburjena, saj sta se javili še dve ženski, s katerima si je pevec dopisoval. Komičarki Maryki je kar naravnost povedal, da je obseden z njo, nakar mu je odgovorila: "A nisi poročen." "Ja, a zadeve so zapletene. Postane težko in tisti video ni pomagal." 

O katerem videu je govoril, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.