Adele grozi kazen zaradi sina

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Prvorojenec britanske pevke Adele še vedno nima imena, zato novopečenima staršema grozi kazen v višini tisoč funtov.
Oglej si celoten članek

Adele in njen izbranec Simon Konecki sta konec oktobra postala starša sinu, ki pa še danes nima imena. Ker Adele in Simon s tem kršita britanski zakonski rok, da morajo vsi starši rojstvo otroka prijaviti v roku 42 dni, jima grozi kazen v višini tisoč funtov (približno 1.230 evrov).

Pevka je rodila pred 51 dnevi, iz matičnega urada pa so sporočili, da se v tem času niti Adele niti Simon nista dogovorila za sestanek za prijavo sinovega rojstva. Če tega ne bosta storila v prihodnjih dneh, bosta na dom začela dobivati pisma, zatem pa bo prišel zahtevek za plačilo globe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.