Adele: Ločitveni dokumenti razkrivajo presenetljivo informacijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pred nekaj meseci je odjeknila vest, da se pevka Adele ločuje od moža, bankirja Simona Koneckija, s katerim imata sina Angela.
Oglej si celoten članek

V javnost je sedaj prišla presenetljiva informacija. Adele in Simon namreč nista bila poročena dobri dve leti, kot so pisali vsi svetovni mediji, ampak le 11 mesecev, piše Daily Mail.

Oskarjevka in in bankir sta se poročila 6. maja 2018 in ne leta 2016. Točno na ta dan je Adele priredila zabavo, kjer je bila glavna tema Titanik, in mediji so verjeli, da gre za rojstnodnevno zabavo, saj je Adele en dan prej praznovala svoj 30. rojstni dan. Kot se je izkazalo, pa je pevka praznovala skok v zakon, ki ga je, tako kot Titanik, žal čakala žalostna usoda.

31-letnica je sicer znana po tem, da svoje zasebno življenje varuje kot sokol, zato svojega zakona tudi nikoli ni komentirala. Javnost čaka tudi na potrditev govorice, da je sedaj v zvezi z britanskim producentom Skepto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:51 3. Oktober 2019.

    Kot Vonova, je tudi ona farben-blint..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.