Adele oboževalce spet spravila v jok

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To je njena nova pesem.
Oglej si celoten članek

Po šestih letih je Adele izdala novo pesem – Easy On Me. Gre za prvi singel z njenega novega albuma. 

Pevka se drži preverjenega recepta, saj gre spet za močno in s čustvi nabito balado. Govorila naj bi o njeni ločitvi od Simona Koneckega leta 2019. "Ne moreš zanikati, da sem se zelo trudila. Spremenila sem se, da bi bila vidva na prvem mestu. Sedaj pa se predam,“ poje lepotica.

V spotu se pevka seli iz hiše, ki jo lahko vidimo tudi v spotu za pesem Hello, kar bi tudi lahko bil dokaz, da je pevka pesem napisala o bivšem soprogu, s katerim ima 8-letnega sina Angela.

Mediji so po Adelini ločitvi sicer poročali, da sta se zakonca razšla, ker med njima ni bilo več romantične ljubezni.

Oboževalci so nad novo skladbo navdušeni! "Spet ji je uspelo,“ je nekdo pokomentiral pesem, oglasila se je celo igralka Alicia Silverstone, ki pravi: "Ne bodi tako stroga do sebe. Vedno me spraviš v jok.“

Nekateri oboževalci britanske pevke pa so se pošalili, da bo Adele sprožila nov val ločitev, saj so ločenci končno dobili novo pesem, s katero se bodo lahko poistovetili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.