Adele spet vodi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Znane so nominacije za glasbene nagrade Billboard, ki jih bodo podelili čez en mesec. Največ nominacij je spet prejela britanska pevka Adele.
Oglej si celoten članek

Adele si je prislužila kar 18 nominacij, med drugim tudi za najboljšega izvajalca in za najboljšo žensko izvajalko, njen album 21 pa je nominiran v sedmih kategorijah. S 17 nominacijami ji sledita odštekana LMFAO ter Rihanna, ki si jih je letos prislužila 13. Lady GaGa in Lil Wayne jih imata vsak po deset. Za nagrado najboljšega novinca se bodo potegovali Bad Meets Evil, Big Sean, Foster The People, Scotty McCreery in Wiz Khalifa.

Glasbene nagrade Billboard bodo podelili v nedeljo, 20. maja, v Las Vegasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.