Adele zaradi Beyonce nagrado prelomila na pol

Foto: Profimedia Adele Foto: Profimedia Adele Foto: Profimedia Adele Foto: Profimedia Adele
Britanka Adele je za Beyonce nagrado prelomila na pol, da bi jo delila z njo.
Oglej si celoten članek

Britanska pevka Adele je dobila grammyja za najbojši album leta (25). Sama je mnenja, da je najboljši album leta 2016 Lemonade, album pevke Beyonce. Na oder je ob razglasitvi, da je nagrada njena, prišla povsem objokana in se ponižno zahvaljevala za čast, ki jo je dobila.

"Z njo sem govorila preden se je podelitev začela in sem ji povedala, da sem zelo počaščena, da sem lahko v kategoriji, v kateri je tudi ona. Bila je zelo skromna in ponižna, kot vedno. Na odru sem Lemonade omenila zato, ker je to album leta v mojih očeh. Že celo življenje je ona moj idol," je novinarjem po podelitvi povedala Adele.

Adele se je nato odločila nagrado za album leta prelomiti na pol, saj je bila mnenja, da si jo Beyonce zasluži. "Še nikoli ni dobila te nagrade na grammyjih. Kaj za vraga mora narediti, da bo dobila nagrado?"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.