Adelin oče: Zanjo sem mrtev

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Medijem se je oglasil oče priljubljene pevke Adele, ki je priznal, da hčerka že dve leti noče govoriti z njim, prav tako mu ne pusti, da bi spoznal vnuka.
Oglej si celoten članek

Mark Evans je v nedavnem intervjuju za britanski spletni portal The Mail on Sunday razkril, da ga je hči Adele leta 2011 povsem odrezala, potem ko je v nekem intervjuju govoril o njej. Slavne pevke vse od takrat ni videl, prav tako še ni spoznal niti njenega fanta Simona Koneckiga niti svojega trimesečnega vnuka. "O njej nikoli nisem rekel grde besede, zato sem zelo prizadet, ker me je izrezala iz svojega življenja. Na mobilniku sem ji pustil več sporočil, pisal sem ji, za rojstni dan in božič sem ji poslal voščilnice, a ona se vede, kot da sem mrtev," je povedal Mark in nadaljeval: "Ne zanimata me njena slava ali denar. Želim si samo, da bi se moja hčerka vrnila. Hočem biti dober dedek svojemu vnuku."

Mlada britanska pevka sicer vztrajno skriva svoje zasebno življenje, a je kljub temu prišlo v javnost, da je svojega sina poimenovala Angelo James. Njen 49-letni oče pravi, da je za ime tudi sam izvedel iz medijev. "Iz medijev sem izvedel, da bom dedek, na isti način sem izvedel tudi za ime. Upal sem, da bo uporabila ime John, kot je bilo ime mojemu pokojnemu očetu, a kot kaže, se je odločila drugače. Ne vem, zakaj je izbrala Jamesa, morda zaradi Jamesa Bonda ... A tudi sanja se mi ne, od kje je prišel Angelo."

Kljub sporu pa je gospod Evans zelo ponosen na svojo hčerko, ki je za pesem Skyfall nominirana za oskarja, a njenega nastopa na podelitvi zlatih kipcev ne bo gledal, pravi. "Vem, da ga bo osvojila, ker je čudovita. A mene ne bo tam, prav tako ne bom gledal prenosa na televiziji. To bi me preveč potrlo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.