Adijo, Damjan!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Razen Emija so si vsi barovci želeli, da v šovu ostane barman Damjan. Želja se jim ni uresničila.
Oglej si celoten članek

Tekmovalka šova Bar Suzana je včeraj domov poslala še tretjega kandidata, in sicer Damjana, ki je povedal, da je z nastopom v oddaji želel Sloveniji pokazati svoje sposobnosti in z ostalimi kandidati "delati velike dobičke“. Slednje mu sicer ni najbolje uspelo, čeprav so ta teden le zlezli iz rdečih številk … 

Spomnimo. Suzana je na sredinih nominacijah prejela največ minusov, Damjana pa je na vroči stol poslal Emi, ki sicer druge izbire ni imel, saj je bila nominirana ekipa B. Naslednji teden pa odhod čaka nekoga iz ekipe A, ki je ta teden prigarala manjši promet od konkurentov in tako izgubila imuniteto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.