Adriana nam je razkrila, ali ljubi ženske ali moške

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Adriana, zmagovalka šova Kmetija: Nov začetek, iskreno o svoji spolni usmerjenosti.
Oglej si celoten članek

Letos se je veliko ugibalo o spolni usmerjenosti dveh tekmovalcev šova Kmetija: Nov začetek. Veliko Planetovih kmetov, še zlasti starejši, so bili prepričani, da je Tine gej, ker so bile njegove geste "bolj nežne“.

Tine je za Žurnal24 že takoj po izpadu iz šova spregovoril o tem, ali ljubi moške ali ženske, tako kot tudi Adriana, ki so jo dekleta označila za žensko obliko Ramba. "(Smeh) Imela sem dve zvezi, ena je trajala štiri leta, druga pet. Zdaj imam prijatelja oziroma simpatijo, tako da … 'Basa' je le 'basa',“ nam je v smehu odgovorila Adriana.

Spomnimo. Najbolj prepričana v to, da je zmagovalka šova lezbijka, je bila Sanja. Med sporom je Adriani očitala, da si plačuje striptizete, da je "lahka“ in da si ne more najti fanta. Nanjo je celo kričala: "Pokaži mi tiča.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:00 20. December 2016.

    že to da jočeš o nekem kvazi zrežiranem šovu mi marsikaj pove :))

  • 13:54 20. December 2016.

    Ne zasluži si.Je golfala-plonkala in si z nogo pomagala.Morala bi ostati brez nagrade.<br />Seveda vi čorava komisija ste manj kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.