Adrianine skrivalnice

Foto: Žurnal24
Adriana Lima je lani za rojstni dan dobila zaročni prstan. Za naslednji korak pa sta se z zaročencem Markom Jarićem odločila na letošnje valentinovo.
Oglej si celoten članek

Brazilski supermodel Adriana Lima in zvezdnik NBA Marko Jarić sta se skrivaj poročila na letošnje valentinovo. Majhna zasebna poroka se je zgodila v kraju Jackson Hole v Wyomingu.

"Veseliva se najine skupne prihodnosti," je povedala manekenka. "Veseliva se tudi velike romantične poroke z vsemi prijatelji in družino, ki bo poleti." Omenjeno veliko slavje se bo odvijalo ali v Braziliji ali v Srbiji.

Par se je spoznal leta 2006, lani junija pa sta se zaročila. "Nisem oseba, v katero bi se zlahka zaljubili," je dejal Jarić, ki igra za ekipo iz Minessote. "S tega gledišča sem naporna oseba. Zdaj se je situacija malo spremenila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.