Adrijana iz Kmetije o govoricah, da se je zagledala v Reneja

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Adrijana o tem, zakaj je Reneju obrnila hrbet.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden smo videli, da je morala šov Kmetija zapustiti Adrijana, ki nase ni opozorila le s svojimi ognjenimi lasmi, ampak tudi glasnimi spori. Prvič je pošteno počilo med njo in Simono, ko je med prepirom omenila Simoninega moža, ki je sedel v priporu, nato pa se je sprla tudi z Renejem

Zakaj ste se odločili za nastop v Kmetiji?
Glavni razlog je bil, da je šlo za neki nov izziv. Hotela sem videti, česa sem sposobna in kako daleč bom prišla. 

Prišli ste do 11. tedna. Ste na začetku verjeli, da boste prišli tako daleč?
Moje upanje je bilo, da bi prišla do finala, a me je izdala psiha. Imela sem domotožje. Težko je, če si dva meseca ločen od domačih. 

Potem ste mislili resno, ko ste izjavili, da si želite domov?
Da, že drugi ali tretji teden sem povedala, da si želim domov, pa me je Rene prepričal, da se moram boriti. Tudi ko sem prišla na posestvo, sem razmišljala o domu, zdelo pa bi se mi nepošteno, da bi morala z moškim v dvoboj. Hotela sem pošten boj in dobila sem ga. Je pa res, da sem se predala.
 
Predali? A to pomeni, da ste med preverjanjem znanja namenoma odgovarjali napačno?
Tudi to. Med prvo igro pa sem Sari dajala prednost. 

Kaj pa se je zgodilo med drugo igro, ko ste nenadoma začeli pomagati Sari, nato pa ste si premislili?
Obupala sem in razmišljala le še o domačih, nato pa sem si rekla, da eno igro pa moram zmagati. Pa oče ne bi bil ponosen name, če bi izgubila to igro, saj sem se tako rekoč rodila z izvijačem v roki. Doma sem „prešraufala“ vse možne stvari. 

Kaj se je dogajalo med vami in Renejem? Kdo je kriv, da se je vajin odnos skrhal?
Jaz pravim, da Rene. Ko smo še živeli v gozdu, sem ga tolažila, da bomo kmalu tudi mi na posestvu. Res si je želel tja. In ko smo prišli, mi je obrnil hrbet. Ker nikogar ne prosim za pozornost, sem se tudi jaz umaknila od njega. Namigovanja, da sem se tako obnašala, ker bi mi bil všeč, niso resnična. Daleč od tega, saj sva si preveč različna. On je zagledan vase. Pomembni so mu le proteini, tega pa pri meni ni. 

Ko se vam je poskušal približati, ste ga zavrnili. Zakaj?
Ker sem vedela, da gre za njegovo taktiko. Šlo je za glasove. Z mano niti dvojčka nista mogla manipulirati. Odmaknila sem se v bistvu od vseh, ne le od Reneja. Saj to se je videlo. Želela sem domov, ker tam nisem mogla biti več to, kar sem. Adrijana v resničnem življenju je pozitivna, nasmejana in hiperaktivna. 

Na koncu pa ste se pridružili dvojčkoma …
Ker sem videla, da je bil njun načrt dober zame. 

Ne moremo mimo vašega spora za mizo s Simono. Kako na to gledate danes? 
Kar je bilo storjeno, ni več možno popraviti. Simoni sem se opravičila. Ni bilo prav, da sem omenila njeno družino, a ko pri meni nekdo stopi na mino, znorim. Najin odnos se je takrat končal. Ko smo prišli na posestvo, se je Simona začela obračati po vetru. Če mene vprašate, se je tudi delu izogibala.

Kaj pravite na svoj nastop v šovu? Bi naredili kaj drugače?
Morda bi se prihodnjič med prepiri raje umaknila. Sicer pa ne bi nič spremenila. 

Zakaj se odpadniki niste razumeli z Bojanom?
Poln je samega sebe. Jaz, jaz, jaz. O nas ni vedel nič, mi pa smo vse vedeli o njem. Kje je delal, da se je ločil …Takšnih ljudi ne prenesem. Pa res je zaudarjal. 

Zakaj ste posvarili Marjano, da jo dvojčka le izkoriščata?
Želela sem ji dobro. Dvojčka jo „šparata“ za na konec, da jima bo lažje. Sicer pa je moje svarilo prišlo prepozno. Igra se že končuje.

Kakšni so odzivi?
Nekaj je bilo negativnih, veliko več pa je bilo pozitivnih. 

Kaj vam očitajo kritiki?
Jezilo jih je, da sem razkrila informacije, ki mi jih je zaupala Simona. To ni bila skrivnost. Ona je to povedala pred celo Slovenijo in ne le meni. Obregnili so se tudi ob naše prepire zaradi tobaka, pravijo pa tudi, da imam, kadar sem jezna, hudičev pogled. 

Verjetno dobivate tudi kakšne ponudbe mladih fantov?
Pišejo mi moški, ki so stari od 18 pa do 80 let. Vabijo me na kavico, večerje in celo na izlete na morje med vikendom. Za zdaj pa raje ostajam samska. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.