Aerosmith z novim albumom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Legendarna ameriška skupina Aerosmith je izdala svoj 15. studijski album.
Oglej si celoten članek

Legendarna ameriška skupina Aerosmith je izdala svoj 15. studijski album z naslovom Music From Another Dimension. Na njem sta se znašli tudi oboževalcem skupine že znani novi skladbi Legendary Child in What Could Have Been Love. Aerosmith so pri ustvarjanju težko pričakovanega albuma po mnenju mnogih ostali zvesti svojemu glasbenemu izrazu.

Music From Another Dimension je prvi album z avtorskimi skladbami skupine od leta 2001, ko je izšel Just Push Play. Še pred izidom albuma so se Aerosmith podali na ameriške koncertne odre. Zadnji datum v sklopu turneje The Global Warming Tour je najavljen za koncert v Bridgestoneu 13. decembra.

Dan pred volitvami v ZDA so "poredni fantje iz Bostona", kot jih nekateri imenujejo, poskrbeli za svojevrstno promocijo novega albuma, ki je izšel prav v torek, poroča ameriška tiskovna agencija AP. Nastopili so na dvorišču stavbe, v kateri so nekoč živeli nekateri člani zasedbe. Množico so navdušili z novimi skladbami in z uspešnicami, kot sta Walk this Way in Sweet Emotion.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.