Affleckov penis zvezda podelitve

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Tudi producenti podelili nagrade.
Oglej si celoten članek

Na podelitvi nagrad producentov se je pripetil zgodovinski dogodek. V 25 letih se namreč še ni zgodilo, da bi za najboljši film podelili dva kipca. Dobila sta ga Gravitacija in 12 let suženj. V zadnjih šestih letih je film, ki so ga producenti razglasili za najboljšega, zmagal tudi na oskarjih.

Nagrade so sicer podelili tudi seriji Kriva pota, humoristični seriji Sodobna družina in animiranemu filmu Ledeno kraljestvo.

Affleck zamudil svoj zgodovinski trenutek

Producent Chuck Lorre je med svojim govorom povedal, da je nekoč uriniral poleg Bena Afflecka. "Da, poškilil sem proti njemu. Da, lahko igra Batmana," se je pošalil na račun igralca, ki je govor žal zamudil. "Ni me bilo v dvorani. Ko sem se vrnil, so mi povedali, da je nekdo rekel, da imam velik penis. Pomislil sem: 'To se vedno zgodi. Enkrat me nekdo pohvali in jaz zamudim ta trenutek!' Kdorkoli si, hvala. Bog naj te blagoslovi," se je pozneje za kompliment na odru zahvalil Affleck, ki ima z Jennifer Garner tri otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.