Affleckova varuška zaročena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Christine Ouzounian je bila, ko je bila kot varuška zaposlena pri Affleckovih, zaročena.
Oglej si celoten članek

Na dan prihaja vedno več informacij o varuški Christine Ouzounian, ki naj bi imela z Benom Affleckom razmerje.

Ta naj bi bila, ko je še delala za slavnega igralca in se z njim zapletla v ljubezensko razmerje, zaročena z ribičem Christophom, ki živi na Bahamih.

Christoph jo je za roko zaprosil leta 2013, razšla pa naj bi se, ko je izvedel, da je bila Christine z Affleckom in igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem sama na zasebnem letalu. Trojica si je privoščila oddih v Las Vegasu. Jennifer Garner je moža dokončno zapustila tri dni po tem, ko je izvedela za izlet v meko igralništva. Jezna pa ni bila le slavna igralka, ampak tudi Tomova žena, manekenka Gisele Bündchen. Tudi ta slavni zakon naj bi bil zaradi Christine v krizi.

Ben še vedno vztrajno zanika, da je med njim in varuško preskočila iskrica. Demantiral je tudi govorice, da je lepotički kupil nov avto. Christine pa molči kot grob, tudi zato, ker je podpisala dogovor o molčečnosti. Vedno glasnejša pa je govorica, da varuška pripravlja tožbo proti Garnerjevi. Zakaj, lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:59 17. Avgust 2015.

    a si ti zjutraj kaj vzel, al kaj?? wtf pišeš??

  • h3o
    11:48 17. Avgust 2015.

    ta zagornja fotografija je ena redkih, ki ne prikazuje SLEČENO žensko s ŠTRIKOM med nogami!!! Vsako tako žensko ko vidim, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.