Ajda Smrekar spregovorila o zvezi s Sebastianom Cavazzo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
To nam je o zvezi s Sebastianom Cavazzo povedala igralka Ajda Smrekar.
Oglej si celoten članek

Čeprav je igralka Ajda Smrekar na zabavi po Žarometih dala jasno vedeti, da ji ni pogovora o njeni sveži ljubezni s postavnim Sebastianom Cavazzo, je vseeno prijazno odgovorila na nekaj vprašanj.

"Ja, danes sem sama tukaj!" nasmejano pove in na vprašanje, kje je Sebastian z navihanim nasmeškom pove: "Hm … Ne vidim ga." Ko smo jo vprašali, kdaj je med njima preskočila iskrica je prijazno povedala, da o tem res nerada govori.

Ajda in Sebastian trenutno skupaj igrata v drami Vojna in mir, zato smo jo vprašali, kako ločujeta poslovno in zasebno življenje. "Kar se tega tiče, nimam nikakršnjih pravil. Kakor se spontano zgodi. Ne obremenjujeva se, če se tudi v prostem času pogovarjava o delu," je povedala plavolaska in dodala: "Ampak res ne maram o tem govoriti. Dajte še Sebastiana vprašati! Njega ulovite in ga vprašajte kaj."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:14 6. Marec 2017.

    K.D., bodi jim neskončno hvaležna, sicer ne bi imela snovi za pisanje (pisunstvo).

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.