Akademija objavila pojasnilo, zakaj se niso poklonili Luku Perryju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ogorčenje po Oskarjih je bilo veliko.
Oglej si celoten članek

Na podelitvi oskarjev se vsako leto s spominsko projekcijo poklonijo zvezdam, ki smo jih izgubili v preteklem letu. Ena odmevnejših smrti leta 2019 je bila zagotovo tudi smrt Luka Perryja, ki je s serijo Beverly Hills 90210 zaznamoval celo generacijo gledalcev. Nastopil je tudi v več zelo uspešnih filmih, med drugim tudi v Bilo je nekoč … v Hollywoodu, v filmu, ki je bil letos nominiran za oskarja.

Nejevolja, da se člani Akademije Luku z omembo v spominski projekciji niso poklonili, je bila razumljivo velika. Akademija je zato objavila pojasnilo. Povedali so, da vedno prejmejo ogromno prošenj in predlogov, koga vključiti v spominsko projekcijo, ki je časovno omejena. "Končno odločitev sprejme posebna komisija, ki predstavlja vse veje. Vsi predlogi so objavljeni na strani Oskar.com in bodo tam ostali vse leto. V galeriji na Oskar.com so omenjeni tudi Luke Perry, Cameron Boyce in Tim Conway.“
 

Ste že del Joongle?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.