Aki, Bob Saget, Meat Loaf ... Zdaj se je poslovila še ta legenda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrl je francoski modni oblikovalec Thierry Mugler.
Oglej si celoten članek

Včeraj je v 74. letu starosti umrl francoski modni oblikovalec Manfred Thierry Mugler. Vest je njegova ekipa sporočila na družbenih omrežjih. Vzroka smrti niso razkrili.

Ljubitelji mode so šokirani. Mugler je oblačil največja imena šovbiznisa, med drugim Lady Gaga, Madonno, Kim Kardashian, Beyonce, Katy Perry, Rihanno in Sharon Stone. Znan je bil po avantgardnih kreacijah. "Njegova vizija je bila vedno zelo natančna - od las do nohtov," je o njem leta 2019 povedala Kim Kardashian in dodala, da so Muglerjevi modni šovi kultni.

Mugler je svoj imperij, ki poleg mode obsega tudi parfume, začel graditi leta 1974 v Parizu. Francoz je kot režiser, scenarist in modni oblikovalec delal celo za Cirque du Soleil. Njegov zadnji javni nastop je bil lani, ko je bil gost v šovu Germany’s Next Topmodel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.