Al Fayed Jacksonu postavil spomenik

Foto: Žurnal24 Mohamed Al Fayed, Michael Jackson, spomenik Foto: Žurnal24 Mohamed Al Fayed, Michael Jackson, spomenik Foto: Žurnal24 Mohamed Al Fayed, Michael Jackson, spomenik Foto: Žurnal24 Mohamed Al Fayed, Michael Jackson, spomenik Foto: Žurnal24 Mohamed Al Fayed, Michael Jackson, spomenik Foto: Žurnal24 Mohamed Al Fayed, Michael Jackson, spomenik
Pred nedeljsko tekmo na londonskem stadionu Craven Cottage je Mohamed Al Fayed odkril spomenik pokojnega pevca Michaela Jacksona.
Oglej si celoten članek

Mohamed Al Fayed, lastnik nogometnega kluba Fulham, je bil zelo dober prijatelj pevca Michaela Jacksona, ki je bil nekoč gost na stadionu Craven Cottage. Egipčanski tajkun se je prav zaradi tega odločil, da v njegov spomin pred stadion postavi spomenik.

Spomenik pa ni bil všeč nogometnim navijačem, ki so prepričani, da bi se morali spomeniki postavljati le klubskim nogometnim legendam. Najglasnejši kritiki so postavljanje spomenika označili za bizarno dejanje.

Al Fayed pa jim je sporočil naslednje: "Zakaj bi bilo to bizarno? Pravim navijačem je spomenik všeč. Če nekateri neumni navijači ne razumejo in ne cenijo takšnega poklona, pa naj mirno gredo k vragu. Nočem, da takšni navijajo za Fulham. Če ne razumejo in ne verjamejo v stvari, v katere jaz verjamem, naj gredo navijat za Chelsea ali koga drugega. Ljudje s celega sveta bodo stali v vrsti, da vidijo spomenik, in to je nekaj, na kar bi morali biti vsi ponosni."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.