Al Pacino pri 71 letih razmišlja o otrocih

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški igralec Al Pacino, ki je zakorakal že v sedmo desetletje življenja, si kljub visoki starosti želi še več otrok.
Oglej si celoten članek

Al Pacino pri 71 letih resno razmišlja, da bi si z 39 let mlajšo izbranko Lucilo Solá ustvaril družino. Mlada argentinska igralka ima iz prvega zakona sicer že enega otroka, 14-letno hčer Camilo, Al pa ima iz prejšnjih zvez tri otroke, 22-letno hčer Julie Marie ter 12-letna dvojčka Antona Jamesa in Olivio Rose. A igralec si želi še več otrok in kot kaže, se mu bo želja celo uresničila, saj Lucila pravi, da je to povsem verjetno, ker je Al "mlad po duši".

Dvaintridesetletna lepotica je za britansko revijo Hello! nedavno dejala, da ju velika razlika v letih sploh ne moti, saj Al prej spominja na 40-letnika kot na 70-letnika. "Poleg tega pa je še vedno neverjetno seksi in tega ne more zanikati nihče," je še povedala Lucila in dodala, da z Alom o poroki ne razmišljata, saj sta povsem srečna v zvezi, kakršno imata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:18 8. Februar 2012.

    Ubistvu je zakorakal v 8. desetletje...

  • 16:56 8. Februar 2012.

    Če je 71 visoka starost pol sem jest papež. Sploh za zvezdnika ki poverhu vsega živi v USA kjer imajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.