Al Pacino s 40 let mlajšo

Foto: Flynet Al Pacino Lucila Sola Foto: Flynet Al Pacino Lucila Sola Foto: Flynet Al Pacino Lucila Sola Foto: Flynet Al Pacino Lucila Sola
Al Pacino se je pretekli vikend na podelitvi nagrad Tony v New Yorku pojavil z velikim nasmehom in s 40 let mlajšim dekletom ob sebi.
Oglej si celoten članek

Filmska legenda Al Pacino se je na podelitvi nagrad Tony pretekli vikend po rdeči preprogi sprehodil z 31 let staro argentinsko igralko Lucilo Solo, ki je ob 71 letnem Alu sijala v elegantni vijolični obleki. Igralec, ki se očitno ob njej počuti mlajše, je tradicionalno črno obleko popestril s črnim trakom na čelu, ki je držala njegove razmršene, vendar nič kaj sive lase.

Par, ki se je spoznal pri filmu Wilde Salome, ki ga je režiral Al, je sicer svojo zvezo oznanil že aprila lani, vendar sta se par mesecev zatem razšla. No, očitno sta nesoglasja sedaj zgladila.

Lucila ima tudi hčerkico Camillo, s katero živi v Los Angelesu skupaj z Alom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.