Alan iz Survivorja navdušen nad hlačnimi nogavicami

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljančan Alan, ki se ga spomnimo iz Survivorja, je povedal, kako bi na samotnem otoku uporabil hlačne nogavice.
Oglej si celoten članek

V petek je šov Survivor Slovenija 2016 kot peta po vrsti zapustila Brina Skornšek, za katero so mnogi mislili, da bo zaradi slabega zdravstvenega stanja izpadla že prej. Na otoku je ostala dlje kot Alan, ki pravi, da se še vedno počuti izzigranega. Prepričan je, da je iz šova izpadel prehitro. Želel bi si preizkusiti svoje telo in svoje zmožnosti preživetja v Survivorju. "V mišicah sem zaradi pomanjkanja hrane že čutil šibkost mišic, ampak sem bil po mojem prepričanju zmožen še veliko več," je povedal za Radio Ekspres.

Foto: Žurnal24 lan Đuraković Koliko in kaj se je naučil v Survivorju, je preverila voditeljica Radia Ekspres Brigita Potočki, ki je Alana gostila v oddaji Ekspres jutro. Zadala mu je posebno nalogo. Poslala bi ga na samotni otok, kjer bi lahko za preživetje lahko uporabil samo naslednje predmete; pahljačo, leseno palčko, kroglico, najlonke in maskirno barvo. Kako bi jih uporabil?

Od vseh predmetov je Alan v trenutku največjo korist opazil v hlačnih nogavicah, ki bi jih lahko uporabil na 101 način. Ker so elastične in vzdržljive, bi z njimi lahko kaj zavezal, lahko bi filtriral vodo ali iz njih naredil improvizirano mrežo, je še povedal za Radio Ekspres. Pahljačo bi uporabil za odganjanje muh, ali pa bi jo razstavil in iz nje naredil puščico. Kroglico bi obdržal kot orožje, palčko za kurivo, sama maskirna barva pa mu verjetno ne bi koristila, vendar vidi prednost v njenem tulcu, v katerega bi shranil netivo ali druge predmete, ki morajo ostati na suhem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.