Alba vložila denar v slovensko-hrvaški start-up

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hollywoodska zvezdnica Jessica Alba verjame v start-up podjetje Slovenske umetnice Urške Sršen.
Oglej si celoten članek

Start-up Bellabeat izdeluje aplikacije za nosečnice. "Izdelki, s katerimi lahko spremljate in pridobivate vpoglede v svoje in v otrokove zdravje,“ piše na spletni strani podjetja, ki je doslej izdelalo že tri izdelke, ki se preko posebnega sistema povežejo z mobilnikom in pomagajo bodočim mamicam – leaf (nakit, ki meri fizično aktivnost, spanec in raven stresa), balance (posebna tehtnica), shell (za poslušanje in snemanje otrokovega bitja srca).

Podjetje slovenske umetnice Urške Sršen in zagrebškega matematika Sandra Mura je doslej zbralo že slabih 6 milijonov evrov. Novi investitor je GGV Capital, ki je med drugim financiral tudi Alibabo, največjo spletno trgovino na svetu. Med zgodnjimi investitorji pa so tudi igralka Jessica Alba, SVAngel, Universal Music Group in CrunchFund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.