Albert in Charlene: Držite se, končno se je zgodilo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Fotografija za v anale.
Oglej si celoten članek

Knez Albert je z družino v sredo pripotoval v Oslo, kjer sta se s Charlene udeležila odprtja razstave v muzeju Fram. Na dogodku je prišlo do zgodovinskega trenutka - par se je v javnosti poljubil.

Foto: Profimedia charlene, albert

Judi James, strokovnjakinja za telesno govorico, sicer meni, gre za precej "neroden" poljub, opozarja pa, naj se oboževalci ne osredotočajo preveč na telesno govorico, saj je bil par zaradi fotografov v tem trenutku pod pritiskom.  

Že od poroke dalje se govori, da je Albertov zakon z Južnoafričanko v krizi. Govorice so lani dobile nov zagon, saj je princesa kar osem mesecev preživela v svoji nekdanji domovini. Zlobni jeziki so zavračali informacije, da se Charlene v Monako ni mogla vrniti iz zdravstvenih razlogov. Namigovanja so bila tako negativna in bizarna, da se je Albert moral oglasiti in pomiriti podanike, da Charlene ni pobegnila. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:11 24. Junij 2022.

    Držte me...

  • 10:40 24. Junij 2022.

    Na sliki se držita kot, da sledi bruhanje ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.