Albuma Dubioze kolektiv že zastonj

Foto: Žurnal24 (Foto: osebni arhiv)
Dubioza kolektiv so se odločili za še tesnejšo komunikacijo s svojimi oboževalci, zato je album "5 do 12" na njihovi spletni strani dostopen brezplačno.
Oglej si celoten članek

Album 5 do 12 je četrti studijski album skupine Dubioza kolektiv. V celoti je bil posnet v Sarajevu v studiu Skirlibaba. Producent albuma je Brano Jakubović, obenem tudi član benda, na albumu pa kot gosti sodelujejo pevec skupine Plavi orkestar Saša Lošić - Loša ter makedonska ska punk in rock skupina Superhiks. Od danes dalje je dostopen na uradni spletni strani skupine.

Vsem, ki želijo kupiti izvirno zgoščenko, pa skupina sporoča, da bo to možno od 12. maja letos dalje, ko bo naprodaj posebni multimedijski CD v izdaji založbe Menart na področju celotne nekdanje Jugoslavije. Na plošči bodo poleg pesmi z albuma 5 do 12 tudi remiksi skupine, pod katere se podpisujejo priznana imena DJ-ev in skupin, kot so Vuneny, Elemental, Hein Teny, Diskobajagi, E-base, Sopot, DJ Aleksij ter multimedijski del s posnetki koncerta "MTV Live @ Skirlibaba Studio", ki je bil premierno predvajan ta konec tedna na regionalnem MTV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.