Alen Kobilica in njegova Maja z dojenčkom uživata v toplih krajih

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Novopečena družinica živi svoje sanje …
Oglej si celoten članek

Eden naših najlepših zvezdniških parčkov, maneken, športnik in podjetnik Alen Kobilica in pevka, športnica ter podjetnica Maja Prašnikar sta s svojim petmesečnim sinom Valom pobegnila na toplo, in sicer na Kanarske otoke, kjer se družinica mudi že več kot mesec dni. 

"Zelo uživam. Najlepši trenutki s tabo. Tako zelo si polepšal in obogatil moje življenje ... Val … moj/najin največji zakladek," je Maja zapisala ob eni izmed številnih čudovitih fotografij s plaže, medtem ko je na drugi razkrila: "Oči pravi, da malo sonca, morja in svežega zraka prav nikomur ne škodi." Srečna družinica pa se ne potepa le po peščenih plažah, temveč tudi po peščenih sipinah, kjer so ujeli čudovite foto utrinke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:56 15. April 2021.

    Samo še lepi , športni in iznajdljivi očitno štejejo v današnjem času .. da bi kdaj napisali kaj spodbudnega in …

  • 13:52 15. April 2021.

    kako? saj ne smemo iz regije ,poznam dva ki sta prišla iz Zanzibarja in potovanja po ostalih delih Afrike ,pravita …

  • 11:01 15. April 2021.

    In za njih me boli k---c,kdaj boste napisali kako preživeti s 500 evri na mesec.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.