Alena zamenjala za veliko starejšega

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bivše dekle enega najbolj znanih slovenskih manekenov Alena Kobilice si je našla trideset let starejšega ljubimca.
Oglej si celoten članek

Alen Kobilica in Karin Ziherl sta se komaj dobro razšla, vendar 29-letna lepotica že živi z novim partnerjem, poroča revija Nova. 59-letni gospod je predsednik enega večjih slovenskih podjetij, s Karin pa naj bi se spoznala v enem izmed ljubljanskih športnih centrov, kjer Karin dela kot osebna trenerka.

Par s kar tridesetletno razliko v letih naj bi že nekaj časa živel v ljubljanskih Murglah, v podnajemniškem stanovanju, velikem 150 kvadratnih metrov. Bogati ljubimec naj bi se pred kratkim razšel s svojo ženo, še poroča Nova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • d
    16:01 19. September 2011.

    Nobenega sramu, ok, sj razumem zakaj se je razšla z Alenom, ampak tole lajdranje za denarjem ? Wow, sramota !

  • 13:04 19. September 2011.

    To je kešpička.

  • 11:37 19. September 2011.

    Nekatere pač vedo, zakaj jo imajo.<br />Pa ne nekaj nakladat,da so starejši moški elegantnejši, pozornejši.bolj čuteči...bla,bla,bla....<br />Samo denar je po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.