Alenka Arko ostro zanika govorice

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Potem ko so v medijih nenadoma zaokrožile govorice, da sta Alenka Arko in Pavel Gantar par, nam je Alenka zagotovila, da to "absolutno ne drži".
Oglej si celoten članek

V slovenskih medijih so se pojavili članki, da sta voditeljica oddaje Preverjeno! Alenka Arko ter nekdanji minister in bivši predsednik Državnega zbora Republike Slovenije Pavel Gantar par, češ da tako "sporoča njuna telesna govorica". A Alenka in Pavel nista nič več kot dobra prijatelja, nam je zagotovila Alenka in odločno zanikala te govorice. "Ne, ni res. To absolutno ne drži."

Simpatična voditeljica je ob tem dodala, da sta z gospodom Gantarjem že vrsto let prijatelja, a "nič od tega, kar pišejo mediji, ni res," je poudarila.

Alenka je bila več let v zvezi s profesorjem Gregorjem Tomcem, s katerim ima hčerko Marušo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:45 15. Januar 2023.

    Trač je pač njen način novinarstva

  • 20:21 29. Avgust 2013.

    Gantar v razmerju z žensko?A se hecate?Saj že ptički žvrgole o ...

  • 13:59 29. Avgust 2013.

    Simpatična voditeljica je ob tem dodala....<br />:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.