Alenka Gotar je noseča!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Alenka Gotar je na Facebooku sporočila, da je v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

"Dragi moji prijatelji... Ker je bilo v zadnjem času že kar preveč vprašanj, namigovanj in šušljanj v zvezi s tem, sva se odločila, da končno povem tudi na glas, ker resnica velja in je bolje, da izveste od mene, kot pa iz kakih nepreverjenih medijev. Ne morem in ne želim več skrivati: ja, res je! Težko priborjena ljubezen bo kar kmalu obrodila najlepši možni sad - novo življenje. Noseča sem! Že kar nekaj časa... Ni besed, ki bi opisale te občutke, vesela sem do neba in nazaj, moj mož Anže pa še bolj. Hvala vsem, ki se boste veselili z nama! Medije in neprijazne ljudi bi pa prosila, da iz spoštovanja do drobcenega bitjeca in njegovega mirnega razvoja spoštujete našo zasebnost in ne drezate v nas,“ je pevka sporočila preko Facebooka.

Alenka in pevec Anže Šuštar sta se poročila konec septembra. Zaradi starostne razlike, Alenka je od svojega moža starejša 17 let, jima mnogi sreče niso privoščili, med njimi sta bila tudi Anžetova starša. Tudi na njuni poroki bi skoraj prišlo do incidenta.

Paru čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.