Alenka iz BB: Njene težave so se nadaljevale tudi doma

Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother Foto: Osebni arhiv Alenka Brezovšek, Big Brother
Povedala nam je, da so se njene zdravstvene težave začele ob prihodu domov.
Oglej si celoten članek

Alenka Bezovšek, tekmovalka Big Brotherja, je v mesecu novembru odpotovala na Tajsko, kjer je obiskala tudi plažo, polno lesenih penisov.

"Z dvema prijateljicama smo se odpravile na Tajsko. V Bangkoku smo se ogledale tempelj, kjer leži 46 metrov dolg in 15 metrov visok zlati buda. Tempelj je tudi center tradicionalne tajske masaže, ki si jo lahko privoščiš kar v templju!“ je navdušeno začela pripoved Alenka in dodala, da je spoznala tudi ženske iz plemena Karen. Te na svojem vratu že od petega leta nosijo težke obroče, ki jih ne morejo sneti, saj je vrat preveč šibak, da bi držal težko glave: "Pogovarjala sem se s precej nesrečnim 17-letnim dekletom, ki nikoli ne zapusti vasi. Bilo je 34 stopinj, obroči na vratu, ona pa noseča, v osmem mesecu. Skoraj vsa dekleta so bila noseča, a so vseeno delala in tkala blago za oblačila, ki jih prodajajo turistom, medtem ko so se moški 'zafrkavali', streljali z lokom in poležavali..."

Bel tempelj s skico newyorške tragedije

Obiskale so tudi provinco Chiang Rai, kjer se nahaja prelep bel tempelj. "Je eden najbolj zanimivih templjev na svetu, ki a je leta 1997 začel graditi tajski slikar, ki je nato postal arhitekt. Namesto prizorov iz življenja Bude, so na stenah prizori letala, ki trešči v dvojčka v New Yorku, Keanuja Reevsa v Matrici, Michaela Jacksona ..."

Otok, poln lesenih penisov

Alenka je s prijateljicami obiskala tudi otok Railey, kjer je tudi plaža, polna lesenih penisov. "Ne eni najlepših plaž na svetu je jama, v kateri je, po njihovih prepričanjih, ostal duh princese. Ribiči ji ob sreči pri ulovu nosijo izrezljane lesene penise. Zato je ta polna penisov vseh barv in velikosti," je povedala zgovorna rjavolaska. Povedala je, da so se vse tri prijateljice na otoku zastrupile s hrano in imajo težave z želodcem in prebavo še danes, več dni po prihodu iz potovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 13. December 2016.

    Revica................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.