Alenka Košir o preteklosti: "Dejansko ni bilo lahko"

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Alenka Košir je iskreno spregovorila tudi o nekdanjem soprogu.
Oglej si celoten članek

Podjetnica in trenerka Alenka Košir je bila pred kratkim gostja Radia 2, kjer je zaupala marsikatero osebno zgodbo, tudi kakšno, povezano z nekdanjim možem Juretom Koširjem, o katerem sicer ne govori prav pogosto. Zaupala je, koliko zaslug pripisuje Juretu za svoj poslovni uspeh in izdala, da se je morala večkrat dokazovati, da ni le žena Jureta Koširja, temveč da imam tudi ona svoje življenje, da je študirala in da tudi ona kaj zna. 

Magazin Foto dokaz: Tako zaljubljena je Alenka Košir

Iskreno pa je spregovorila tudi o enem izmed najbolj napornih obdobij v življenju. Povedala je, da takrat, ko so bili otroci majhni, o tem sicer ni razmišljala, temveč delovala kot stroj. "Ko gledam za nazaj, šele dojemam vrednost tega, dejansko ni bilo lahko," je priznala in povedala, da z leti, ko otroci odrastejo, sicer je malo lažje, čeprav pridejo na vrsto nove, drugačne skrbi. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:12 7. December 2018.

    Spet uspeh novinarke Ane !!! Bravo izjemen clanek!!! Tole je pa za letosnjega Pulitzerja!!

  • 09:22 7. December 2018.

    Uf, to pa je članek. Kratek, zelo kratek povzetek intervjuja, ki pravzaprav nikogar ne zanima. Takih Alenk je v SLO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.