Alenka Košir šokirala s tem posnetkom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pozorno poglejte fotografiji.
Oglej si celoten članek

Strokovnjakinja za zdrav način življenja, Alenka Košir, je svojih 31 tisoč sledilcev na Instagramu s pomočjo aplikacije Sunface App tokrat podučila o škodljivih UV-žarkih. 
Foto: Instagram alenka košir
Aplikacija namreč pokaže, kakšen obraz bomo imeli čez 25 let, če ne uporabljamo zaščitne kreme. 

Foto: Instagram alenka košir
Poškodbe kože se namreč ne pojavijo takoj. Pretirana izpostavljenost sončnim žarkom povzroča pigmentne madeže in hitrejše staranje kože, v najhujšem primeru tudi raka. Strokovnjaki svetujejo, da sončno kremo uporabljamo vsak dan – ne glede na letni čas. Na leto naj bi v Slovenijo za kožnim rakom zbolelo 3000 ljudi, za 150 ljudi je usoden, poroča ABCzdravja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:48 30. Junij 2021.

    Ja..vplivnica težka, vse tele "vplivnice", ki ne hodijo v sluzbo, ni potrebe al neki..so se vrgle v samopromocijo, nutricistiko in …

  • 16:05 29. Junij 2021.

    Spet ena brez zaposlitve,na samopromociji.Vam plačajo,da jih toliko promovirate,ali ste samo malo za bregom?

  • 11:46 29. Junij 2021.

    Torej ste tudi pospeševalci prodaje kozmetike za določene izbrance-čudovito.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.