Alenka Mirt: Je pri skoraj petdesetih noseča?

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Izbira obleke je povzročila številna ugibanja.
Oglej si celoten članek

Bosta novinarka in voditeljica Alenka Mirt Kesar in njen mož Kamenko Kesar idilični zakon, o katerem pogosto pišeta tudi v svojih blogih, okronala z naraščajem? "Gre za netočne informacije, ki jih je spodbudila izbira moje obleke za premiero predstave Orlando, ki je rezana pod prsmi in spominja na nosečniško. Sem pa dobila v tem tednu toliko prijaznih sporočil, da sem lahko občutila, kako bi bilo, če bi bilo to res," pravi Alenka.

Alenka in Kamenko novega naraščaja tudi v prihodnje ne načrtujeta, saj sta se o tem dogovorila že na začetku njune veze. Oba imata iz prejšnjih zakonov po dva otroka in Alenka pravi, da je v tem norem svetu prav njuna družina nekaj zares lepega:

"Otroci so stari 18, 17, 10 in 9 let. Zelo je zabavno in nikoli ni dolgčas. Ker so tri punce, se veliko pleše, posluša glasbo, ves čas so naspidirani, veliko se smejimo, midva s Kamenkom pa predvsem veliko kuhava. Res je, kar pravijo, da več otrok kot je, bolj se zamotijo med seboj, midva poskrbiva le za to, da imajo dovolj hrane in to je to. Eno veliko veselje." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:53 18. Maj 2018.

    Nimam pojma kdo je ta, ampak iskrene čestitke, če misli na naraščaj! Zakaj bi bila 50-a ovira? Good luck Alenka!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.